Αρχική σελίδα Αρχική σελίδα
Κατηγορίες προϊόντων
 
 
 
 
Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας

Η 3Μ διαθέτει λύσεις για την προστασία των εργαζομένων, σχεδιασμένες έτσι ώστε να παρέχουν ύψιστη ασφάλεια, αλλά και να συμφωνούν με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Προστασία ενάντια στους κινδύνους
Προστασία ενάντια στους κινδύνους

Τα προϊόντα της σειράς 3M™ Safety-Walk έχουν σχεδιαστεί για να είναι αντιολισθητικά και εξαιρετικά ανθεκτικά.

Κάντε την επιλογή που ταιριάζει στο δικό σας ιδιαίτερο περιβάλλον:

  • 3M Safety-Walk™ Γενικής Χρήσης - υλικό απο λειαντικά στοιχεία, που διατίθεται σε πέντε χρώματα, ιδανικό για επιφάνειες που γλιστρούν εξαιτίας συνεχούς χρήσης είτε από πεζούς ή από τροχοφόρα, (Ράμπες, σκάλες, διάδρομοι, αίθουσες παραγωγής και αποθήκευσης)
  • 3M Safety-Walk™ για Βαριές Χρήσεις - μαύρο λειαντικό ταπέτο μεγάλης αντοχής, που αντιστέκεται σε λάσπη και λάδια.  Ιδανικό σε αγροτικά και δασικά μηχανήμτα, κατασκευές δρόμων, μηχανήματα κατασκευών.
  • 3M Safety-Walk™ Προσαρμογής - Λειαντικά στοιχεία κολλημένα σε αλουμινένια μεμβράνη, σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε ανώμαλες επιφάνειες.  Διατίθεται σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, με καλή αντοχή σε πετρέλαιο και διαλύτες.
  • 3M Safety-Walk™ Μέτριας Ελαστικότητα (μαύρο ή γκρι) και Μεγάλης Ελαστικότητας (άσπρο ή διάφανο) - σχεδιασμένα για γυμνά πόδια και υγρούς χώρους, για ντουζιέρες και αποδυτήρια, βάρκες και θαλάσσια αθλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα 3M™ Safety-Walk™ παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-5751363

 

 
Developed by ht-webcreations.comΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Κλεισθένους 136, Γέρακας - Γέφυρα Αττικής Οδού
Χάρτης πρόσβασης (πρόσβαση από έξοδο Δουκ. Πλακεντίας ή Αγ. Παρασκευής)
ΤΗΛ 210 5751363, FΑΧ 210 5761502
info@ptheodorou.gr