Αρχική σελίδα Αρχική σελίδα
Κατηγορίες προϊόντων
 
 
 
 
Γιατί να τοποθετήσω μεμβράνες;

ΚΤΙΡΙΟ.

Οι μεμβράνες κτιρίων διακρίνονται σε αντηλιακές και σε μεμβράνες ασφαλείας και προστασίας. Κάθε είδος εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ:

 1. Μειώνουν τη θερμότητα που διαπερνά το τζάμι.(από έξω προς τα μέσα)
 2. Μειώνουν την απώλεια της θερμότητας ή της δροσιάς. (από μέσα προς τα έξω)
 3. Αυξάνουν την αποδοτικότητα του κλιματιστικού, δροσίζοντας το χώρο και συνεπώς μειώνουν την κατανάλωση της ενέργειας.
 4. Μειώνουν την αντηλιά.
 5. Αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία κατά 99%. Η ακτινοβολία UV είναι πολύ βλαβερή για το δέρμα μας, αλλά και είναι υπεύθυνη για το ξεθώριασμα των επίπλων ή των υφασμάτων.
 6. Προσφέρουν ασφάλεια, γιατί συγκρατούν τα θραύσματα σε περίπτωση που σπάσει το τζάμι, αποφεύγοντας τυχόν τραυματισμούς.
 7. Αυξάνουν την άνεση στους εσωτερικούς χώρους και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους.
 8. Δημιουργούν μια μοντέρνα αισθητική στην εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου.

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

 1. Αυξάνει την ανθεκτικότητα του τζαμιού. Με τις μεμβράνες ασφαλείας, το τζάμι μετατρέπεται σε τζάμι ασφαλείας. Έτσι είναι πιο δύσκολο να ραγίσει, ή και να σπάσει ακόμα.
 2. Αποτρέπονται διαρρήξεις και βανδαλισμοί. Ο πιο σύνηθισμένος τρόπος διάρρηξης ενός χώρου, είναι μέσα από τις τζαμαρίες. Με τις μεμβράνες, το τζάμι γίνεται 20 φορές πιο γερό, και παραμένει στη θέση του. Έτσι, δεν είναι το ίδιο εύκολο στον διαρρήκτη να εισβάλλει στο χώρο σας από το παράθυρο.
 3. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, το τζάμι παραμένει στη θέση του. Ακόμα και αν ξεσπάσει φωτιά στο χώρο σας, το τζάμι παραμένει στη θέση του, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση της πυρκαγιάς και στους υπόλοιπους χώρους.
 4. Προστατεύει από τυχόν τραυματισμούς. Μελέτες δείχνουν πως κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι νοσηλέυονται εξαιτίας τραυματισμών από σπασμένα τζάμια και θραύσματα γυαλιών. Ακόμα και σε περίπτωση σεισμού ή έκρηξης, οι περισσότεροι και πιο σοβαροί τραυματισμοί οφείλονται στα θραύσματα των τζαμιών που σπάνε και εκσφενδονίζονται στους ανθρώπους. Με τις μεμβράνες ασφαλείας, τα τζάμια συγκρατούνται στη θέση τους και αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Στατιστικές έρευνες της Αγγλίας, δείχνουν πως το 90% των τραυματισμών από τρομοκρατικές επιθέσεις προκλήθηκαν από σπασμένα γυαλιά.
 5. Προστασία από τις UV ακτινοβολίες. Με τις μεμβράνες συγκρατούνται κατά 99% οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, που είναι υπεύθυνες για το ξεθώριασμα των επίπλων και των υφασμάτων που βρίσκονται πίσω από τη τζαμαρία. Έτσι, παρατείνεται ο χρόνος ζωής των εκθεμάτων μας.
 6. Δεν εμποδίζει την ορατότητα. Η μεμβράνη ασφαλείας είναι τελείως διάφανη, έτσι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε τζαμαρίες καταστημάτων.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η τοποθέτηση μεμβρανών σε ένα αυτοκίνητο
 1. Προστασία από τη θερμότητα. Τα στρώματα πολυεστέρα που περιέχουν οι μεμβράνες Scotchtint™ Color Stable της 3Μ, αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά.
 2. Προστασία από την αντηλιά. Αυτό που μας ενοχλεί τους ζεστούς μήνες του χρόνου, είναι η αντηλιά, που μας καίει και μας εμποδίζει να βλέπουμε καθαρά. Οι μεμβράνες εμποδίζουν την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη.
 3. Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη φθορά τους.
 4. Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θράυσης των κρυστάλλων. Το μεγαλύτερο ποσοστό τραυματισμών σε μικροατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θρύμματα των τζαμιού, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών.
 5. Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. Εσείς τα φοράτε, γιατί όχι και το αυτοκινητό σας;
 6. Μεγαλύτερη απόδοση του κλιματιστικού. Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας αντανακλάται από τις μεμβάνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, και αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας.

 

 
Developed by ht-webcreations.comΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Κλεισθένους 136, Γέρακας - Γέφυρα Αττικής Οδού
Χάρτης πρόσβασης (πρόσβαση από έξοδο Δουκ. Πλακεντίας ή Αγ. Παρασκευής)
ΤΗΛ 210 5751363, FΑΧ 210 5761502
info@ptheodorou.gr